Haz

Okulumuzun Mayıs ayı örnek öğrencileri Çamlıca Kulesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca gösterdikleri emeklerini gururla sergilediğimiz kermes etkinliğimizi  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özen'in katılımıyla gerçekleştirdik.  Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve yanımızda olan tüm velilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.

May

10-16 Mayıs Engelliler haftası kapsamında okulumuza gelerek çeşitli gösterileri ve atölyeleri ile birlikte öğrencilerimize şenlik tadında bir gün yaşatan İBB Kültür Cumhuriyet Otobüsü ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Canpark AVM'de sergi düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun Nisan ayı örnek öğrencileri Park Of İstanbul Çekmeköy Hayvanat Bahçesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Katkılarından dolayı Ümraniye Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

kul sporları özel sporcular yüzme istanbul il birinciliğinde

Yüzme sonuçları:

50 m serbest

Gülendam Tüylü 2.

Şevval Horuz 4.

Öğrencilerimizi çabalarından ve başarıların dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan okulumuz öğretmenlerinden Beden Eğitimi Öğretmenleri Selma Pekmezci ve Hikmet Altuntaş'a teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları özel sporcular masa tenisi istanbul il birinciliğinde

Kızlarda;

Ela Aktaş 1.

Aylin Yel 4.

Erkeklerde;

Kerim Çelik 1.

Mustafa Dalçıkoğlu 3.

Nis

Pastavilla Tiyatro Ekibi’ne 2 Nisan Otizm Farkındalık günü münasebetiyle okulumuzda  gerçekleştirdikleri eğlenceli ve öğretici tiyatro oyunu için teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Okul sporları özel sporcular atletizm istanbul il birinciliğinde

Uğurhan Temur 400 m 1.

Bedirhan Turan 100 m 2.

Abdülkerim Kaçar uzun atlama 3.

Doğukan Sağlıçok 100 m 1.

Doğukan Sağlıçok 1500 m 1.

Baran Kaymaz Uzun atlama 2.

Kerim Dilek Gülle atma 4.

Öğrencilerimizi çabalarından ve başarıların dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Okul sporları özel sporcular atletizm istanbul il birinciliğinde Müsabakalara katılan öğrencilerimizden   Sude Buladi 100 m de 2.  Ela Aktaş 100 m de 4. Beren Engül 400 m 3.  Şeyma  Zekiye Ergül 400 m de 4 .   Gülle  Sude Buladi 1.  Ela Aktaş  2.  Şeyma zekiye Ergül  3.   Uzun Atlama  Beren Engül 4.   Öğrencilerimizi çabalarından ve başarıların dolayı tebrik ediyoruz.  Öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan okulumuz öğretmenlerinden Beden Eğitimi Öğretmenleri Selma Pekmezci ve Hikmet Altuntaş'a teşekkür ederiz.