Mrt

İstanbul İl milli eğitim müdürlüğü tarafından yürütülen “Tercihim Türkçe” projesi kapsamında, okullumuzu Bosna Hersek’ten eğitimciler ziyaret etti. Okulumuzda yer alan atölyeler ve eğitim süreçleri halkında bilgi aldılar.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında Çamlıca Camii'ni ziyaret ederek caminin iç ve dış bölümlerini yakından görme fırsatı bulmuşlardır. Ayrıca caminin içerisinde bulunan İslam Medeniyetleri Müzesini de ziyaret ederek burada bulunan zengin eserleri de tanıma imkanları olmuştur. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2024 EKPSS Sınavına başvuru yapacak öğrenci velilerimize sınav başvuru süreci hakkında rehber öğretmenimiz Beste Oya Ander Yöndem tarafından bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Şbt

Okulumuz 10-A ve 10-D sınıfı öğrencileri Fatih Belediyesi bünyesinde yer alan Yedikule Bahçeyi ziyaret ettiler. Bahçıvanlık atölyesi etkinliklerine katılım sağladılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ocak ayı örnek öğrenci gezisi Emaar Akvaryum'a düzenlenmiştir. Öğrencilerimize  eşlik eden öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

Şbt

Öğrencilerimize eğlenerek öğrendikleri keyifli bir bilim gösteri gerçekleştiren Çocuk Aklı ekibinden Hüseyin bey ve Mehmetcan beye çok teşekkür ederiz

Şbt

Okul Aile Birliği başkanımız Feyzullah bey ve eşi Berna hanım 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden yakınları için okulumuz öğrencilerine lokma ikramında bulunmuşlardır. Öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

Asrin felaketi olarak nitelendirilen 6 Subat 2023'te yaşanan, binlerce vatandasimizin hayatini kaybettigi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde büyük yikimlara neden olan depremin, ülkemizde ve tüm dünyada bir daha yasanmamasını diliyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalanlara başsağlıgı ve sabır diliyoruz.

Okulumuzda depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.

Şbt

Moğolistan’dan gelen eğitimci misafirlerimiz Türkiye’deki özel eğitim okullarına yönelik bilgi almak üzere okulumuza ziyarette bulundular. Atölye ve sınıflarımızı inceleyerek okulumuzdaki eğitim süreci hakkında bilgi aldılar.

Ock

2023-2024  Eğitim Öğretim yılı 1. dönemin sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini almış olmanın mutluluğuyla kısa bir molayı hak etti.

2. Dönem Togemder Özel Eğitim Meslek Okulu olarak kaldığımız yerden tüm güzellikler ile devam edeceğiz.

Ock

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerin dönem sonu faaliyetleri kapsamında Rafadan Tayfa: Hayrimotor filmini izlemeye gitmişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri  kapsamında kutu oyunları oynanmış, yetenek paylaşımı, bilgi yarışması, çiçek dikim etkinliği, ve ebru çalışması  gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine dönem sonu faaliyetleri kapsamında 16.01.2024 tarihinde  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Eğitim Sağlık ve Sosyal Hizmet Merkezi konferans salonunda Çekmeköy Hayırseverler Grubu tarafından konser düzenlenmiştir.

Ock

Öğrencilerimize rehber öğretmenimiz Beste Oya Ander Yöndem tarafından Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı eğitimi verildi.

Ock

Aralık ayı örnek öğrenci gezisi Beykoz Cam ve Billur Müzesi'ne düzenlenmiştir. Öğrencilerimize  eşlik eden öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz