Nis

Veli Akademileri kapsamında velilerimize İBB yasal haklar birimi tarafından “Engellilerin Yasal Hakları” eğitimi düzenlenmiştir.

Nis

Veli Akademileri kapsamında  okulumuzda “ Özel Gereksinimli Bireylerde Mahremiyet ve Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri” eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi  gerçekleştiren özel eğitim öğretmeni Ece Günay'a teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Atletizm Yarışları İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ALDIĞIMIZ DERECELER

Sude BULADİ Gülle atmada 1.

Sude BULADİ 100 metrede 3.

Rabia YENEN 100 Metrede 2.

Rabia YENEN  400 Metrede 1.

Şeyma Zekiye ERGÜL 400 Metrede 4.

Ela AKTAŞ 100 Metrede 4.

Ela AKTAŞ Gülle atmada 2.

Doğukan SAĞLİÇOK 100 metrede 1.

Doğukan SAĞLİÇOK 1500 metrede 1.

Uğurhan TEMUR 100 metrede 2.

Uğurhan TEMUR 400 metrede 2.

Abdülkerim KAÇAR 100 metrede 4.

Mrt

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Masa Tesnisi Yarışları İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ALDIĞIMIZ DERECELER

Ela AKTAŞ Down Kızlar İstanbul 1.

Yusuf Zafer TOP Mental Erkekler İstanbul 2.

Kürşat ERADAN Otizm Erkekler İstanbul 4.

Mrt

28.04.2024 tarihinde gerçekleşecek EKPSS sınavına yönelik 2. Deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Ümraniye İlçe Millli Eğitim Şube Müdürümüz Bülent İlhan'ın katılımıyla Canpark Avm'de öğrencilerimizin okulumuz ataölyelerinde ürettikleri ürünleri seregiledik ve Hacivat ile Karagöz gösterisi düzenledik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Galatasaray Stadyumu’na gezi düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 109. Yıldönümü için okulumuzda düzenlenen törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni tarafından hazırlanan Ramazan Takviminde öğrencilerimiz için her güne bir görev yazılmıştır ve bu görevler hergün velilerimizle paylaşılmakta olup öğrencilerimiz görevlerini yapmaktadır.

Hazırlık aşamasında emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimize İşkur personelleri tarafından İş görüşme becerileri eğitimi düzenlenmiştir. İşkur personellerine emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Yarışları İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

100 M Serbest Mental

50 M Serbest Down

Şeyma Zekiye Ergül 1.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’ın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda gerçekleştirilen törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası kapsamında itfaya ekibi ile birlikte yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler ederiz

Mrt

Şubat ayı örnek öğrenci gezimiz Çamlıca Kulesine düzenlenmiştir.  Örnek öğrenci seçilen öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.