Ara

12-A ve 12-D sınıfı Konaklama ve Seyahat Hizmetleri öğrencilerimize Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi’ne yapılan gezide öğrencilerimiz öğretmenevi görevlilerinin yaptığı çalışmaları gözlemlediler ve  Hababam Sınıfı Müzesi’ni gezdiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrenci ve velileri İBB tarafından düzenlenen Miniatürk ve Türk Dünyası Kültür Mahallesi gezisine katılım sağlamışlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2024 yılında gerçekleştirilecek EKPSS sınavına girecek öğrencilerimize deneme sınavı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Mallar Haftası sınıflarımızda kutlandı. Okul aile birliği üyelerimizin destekleriyle öğrencilerimize simit, meyve ve çiğ köfte ikramında bulunuldu. Emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencilerimiz  20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katılım sağlayıp 6 öğrencimiz altın madalya kazanmıştır. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Çanakkale Gezisi’ne öğrenci ve velilerimizle katılım sağladık. Ümraniye Belediyesi’ne ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında Şehit Selçuk Paker Camii'ni ziyaret ettik. Caminin bölümlerini yakından tanıdık, ibadet yerlerinde uyulması gereken kuralları pekiştirdik. Aynı zamanda merhamet ve yardımseverlik konularıyla ilgili hikayeler dinledik.

Ara

Kasım ayı örnek öğrenci gezisi Çamlıca Kulesine düzenlenmiştir. Öğrencilerimize  eşlik eden öğretmenlerimize ve okul personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

Ara

Öğrencilerimizin kişisel bakım, ev içi ve ev dışı yaşam becerilerini destekleyebilmek adına 10. ve 11. sınıf velilerine bağımsız yaşam becerilerini ev ortamında nasıl desteklenebileceğine dair özel eğitim öğretmenimiz Neslihan Aktürk ve okul rehberlik servisimiz tarafından eğitim verildi. Okulumuz mezunlarından Semih Mantarcı ve Fatma Meltem Dıvarcı'nın velileri tarafından, öğrencilerinin staj ve istihdam deneyimlerine dair paylaşımlarda bulunuldu. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kardeş okul olarak okulumuzu ziyaret ettiler ve öğrencilerimizle birlikte atölye etkinliklerine katılım sağladılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinlikleri kapsamında Togemder Özel Eğitim Meslek Okulu'nda gerçekleştirilen törende özel gereksinimli öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Hacivat ve Karagöz" tiyatro oyunu sergilendi. Öğrencilerimiz çeşitli yarışmalara katılarak eğlendiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tematik otobüslerinden Bilim Otobüsü'nün içerisinde yer alan etkinliklere katılım sağlayarak eğlenerek öğrenmeye devam ettiler. Okul Aile Birliği üyelerinin destekleriyle öğrencilerimize lokma dökülerek bardakta süt mısır ikram edildi. Emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" programı kapsamında bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in teşrifleriyle İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’de okulumuzu temsilen Hacivat ve Karagöz gösterisi sergileyen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

11-A yiyecek ve içecek hizmetleri ve  11-D servis bölümü öğrencileri Tatbak firmasının üretim tesislerine gezi düzenlemişlerdir. Öğrenci ve öğretmenlerimizi çok misafirperver bir şekilde ağırlayan Tatbak çalışanlarına ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzda tören gerçekleştirilen tören sonrasında velilerimiz tarafından öğretmenlerimize ikram düzenlendi. Emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun ekim ayı örnek öğrencilerine Kandilli Rasathanesi Deprempark'a gezi düzenlendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.