May

Rehber öğretmenimiz Beste Oya Ander Yöndem tarafından 11. ve 12. Sınıf velilerimize “Geleceği Planlama” eğitimi verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Nisan ayı örnek öğrenci gezimiz Çanakkale Panorama Müzesi’ne düzenlenmiştir.  Örnek öğrenci seçilen öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yürütülmekte olan Tübitak 4006 projesi “Kestane, Gürgen, Palamut”kapsamında ağaç ve bitki topluluklarını tanımak üzere Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçsi’ne gezi düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Rehber öğretmenimiz Güntülü Tercanlı Metin tarafından velilerimize “Özel Gereksinimli Bireylerde Yaşam Sorumluluğunu Alma” eğitimi verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

2 Mayıs Perşembe günü okulumuz konferans salonunda rehber öğretmenimiz Güntülü Tercanlı Metin tarafından düzenlenecek olan Özel Gereksinimli Bireylerde Yaşam Sorumluğunu Alma Eğitimi'ne bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

9. Sınıf öğrencilerimizin alan seçimi  öncesinde velilerimize atölye tanıtım etkinlikleri içeren Atölye Katılım Günleri’ne bütün 9. Sınıf velilerimiz davetlidir.

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Atasözleri ve Deyimler" yarışması düzenlendi, öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği yarışma sonrasında türk kahvesi ve lokum ikramında bulunuldu. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme ve Futsal yarışmalarında okulumuzu temsil eden toplam da 19 madalya ile okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizin başarılarını kutladık. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz

Nis

28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek EKPSS Sınavına girecek öğrencilerimiz için 3. deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Moğolistan’dan gelen eğitimci misafirlerimiz Türkiye’deki özel eğitim okullarına yönelik bilgi almak üzere okulumuza ziyarette bulundular. Atölye ve sınıflarımızı inceleyerek okulumuzdaki eğitim süreci hakkında bilgi aldılar.

Nis

Veli Akademileri kapsamında velilerimize İBB yasal haklar birimi tarafından “Engellilerin Yasal Hakları” eğitimi düzenlenmiştir.

Nis

Veli Akademileri kapsamında  okulumuzda “ Özel Gereksinimli Bireylerde Mahremiyet ve Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri” eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi  gerçekleştiren özel eğitim öğretmeni Ece Günay'a teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Atletizm Yarışları İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ALDIĞIMIZ DERECELER

Sude BULADİ Gülle atmada 1.

Sude BULADİ 100 metrede 3.

Rabia YENEN 100 Metrede 2.

Rabia YENEN  400 Metrede 1.

Şeyma Zekiye ERGÜL 400 Metrede 4.

Ela AKTAŞ 100 Metrede 4.

Ela AKTAŞ Gülle atmada 2.

Doğukan SAĞLİÇOK 100 metrede 1.

Doğukan SAĞLİÇOK 1500 metrede 1.

Uğurhan TEMUR 100 metrede 2.

Uğurhan TEMUR 400 metrede 2.

Abdülkerim KAÇAR 100 metrede 4.

Mrt

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları İl Tertip Komitesince Düzenlenen Özel Sporcular (Otizm-Mental-Down) Genç Kız-Erkek Okullararası Masa Tesnisi Yarışları İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuzu temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ALDIĞIMIZ DERECELER

Ela AKTAŞ Down Kızlar İstanbul 1.

Yusuf Zafer TOP Mental Erkekler İstanbul 2.

Kürşat ERADAN Otizm Erkekler İstanbul 4.

Mrt

28.04.2024 tarihinde gerçekleşecek EKPSS sınavına yönelik 2. Deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.