TOGEM-DER Özel Eğitim Meslek Okulu

MADENLER MAH. SARIGAZİ YOLU CAD. NO 33/1 ÜMRANİYE/İSTANBUL
Vizyon
İlköğretimlerini tamamlayan, genel ve mesleki ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumda olan ve 27 yaşından gün almamış özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazanmalarını sağlamaktır.
Misyon
Özel çocuğu olan ailelerimizin kaygı düzeyini en aza indirmek,özel çocuklarımızın beceri ve kabiliyetlerini geliştirerek topluma uyum sağlamasını kolaylaştırmak,ileri ki yaşamlarında kendi kendine yetebilen becerilerini geliştirmek.
DOGALGAZ
Ulaşım
EN KOLAY ULAŞIM 131 YS VEYA SARIGÜL SOKAĞI DURAĞINDAN GEÇEN HER HAT VE MADENLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI DURAĞINDAN GEÇEN HER HAT
Yerleşim Yeri